ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumplekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Η κυβέρνηση προετοιμάζεται για εκλογές;Όλες οι κινήσεις της κυβέρνησης τελευταία και των ΜΜΕ που την στηρίζουν δείχνουν να σηκώνεται ξανά “πολεμική παντιέρα” εναντίον της τρόϊκας!!! Ταυτόχρονα, η αποτυχημένη έξοδος στις αγορές, η προπαγάνδα για φοροελαφρύνσεις και η δήθεν ανάληψη πρωτοβουλίας για πολιτική λύση σε επίπεδο κορυφής, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία, ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται για κάτι σοβαρό.

Οι κινήσεις αυτές δείχνουν και κάτι ακόμα. Δείχνουν ότι η κυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου,
δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να εξασφαλίσει τους 180 βουλευτές που απαιτούνται για την εκλογή ΠτΔ και γι’ αυτό ετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα.

Όλη αυτή η “πολεμική” προετοιμασία της κυβέρνησης προφανώς έχει διπλό στόχο. 

Αφενός προετοιμάζει την εκλογική της πελατεία για εκλογές. Ειδικά, η όλη προπαγάνδα με τις φοροελαφρύνσεις έχει και ως προφανή στόχο να πείσει τους ψηφοφόρους της να καταπιούν αμάσητα τα νέα διογκωμένα εκκαθαριστικά της εφορίας, ως δήθεν μια τελευταία επιβάρυνση της «κακιάς» τρόϊκας.

Αφετέρου, η όλη εκλογική ετοιμασία είναι και ένα σαφές μήνυμα προς τους βουλευτές που δεν πείθονται να ψηφίσουν για ΠτΔ, ότι θα πρέπει να προετοιμάζονται για έξοδο από την πολιτική.