ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

BREXIT και CARTES ILLOYMINATI



 











(μία παρένθεση...συνωμοσίας)


  11/9. έγινε                          θα γίνει;



Η ημερομηνία 11\9 κατά τους συντελεστές της άλλαξε την ''ροή της ιστορίας''και έκτοτε εφαρμόζεται η ατζέντα τους.
Οποια καταστροφή δημιουργούν,την εγκαινιάζουν να συμπίπτει με συγκεκριμένη μαγική; ημερομηνία.
Το 11\9 είναι η κεντρική [τροφοδότης] προβοκάτσια.Ολη η τρομοκρατία είναι μία απέραντη προβοκάτσια γρήγορου αποτελέσματος.
Ο ψαλιδόπουλος κάμερον δλδ δεν μπορούσε να επιλέξει άλλη ημερομηνία; Μα 23\6 του 2016 έχουμε και πάλι επανάληψη του 11\9,όταν αθροιστούν μεταξύ τους .23\6 [2+3+6 =11] και 2016 [2+1+6 =9] και πάλι 11\9.Ισως αυτό να ήταν σύμπτωσις εάν δεν υπήρχε η κάρτα 7 του... παιχνιδιού, που κατά την γνώμη μου λανθασμένα αναφέρεται στην Ιαπωνία και όχι στο BIG BEN.Στην Ιαπωνία υπάρχουν Ιάπωνες,και όχι ασιάτες γενικώς και μάλιστα ντυμένοι ινδοπακιστανικά.Δεν έχουν μουσουλμάνο πάκι δήμαρχο,δεν έχουν ισλάμ και λαθρέποικους ,αλλά ούτε και μαύρους.Οι τροσκιστές ,δλδ δύο φορές μπολσεβίκοι [βλέπε σχολή φραγκφούρτης] του πάση θυσία μένουμε ΕΕ δεν δίστασαν ακόμη και τον φόνο της χρήσιμης δικιάς τους ,του τύπου ''φύγε εσύ έλα εσύ'',προκειμένου να αντιστρέψουν το διαφενόμενο BREXIT,σε αντίθεση με την άλλη φράξια -κάμερον ,ασχέτως τι υποστηρίζει αλλά δηλώνει ότι θα παραμείνει πρωθυπουργός-που θέλει ,διά παγκοσμίου γεγονότος όπως μιας καταστροφής εθνικού συμβόλου αλλά 11\9 στην NY.Και τα δύο σύμβολα του αγγλοσαξωνισμου και τα δύο σύμβολα του νεοταξικού κεφαλαίου,να επισπεύσουν τα γεγονότα ,επιρίπτωντας την προβοκάτσια στην ΡΩΣΙΑ; στο χρήσιμο ΙΣΛΑΜ; 
   Εάν είναι η Ρωσία ,το νατο κυκλώνει και όχι μόνον.Εάν είναι το ισλάμ ,έχουν φροντίσει διά της λαθρομεταναστεύσεως να έχουν ένα συμπαγές ισλάμ ,έναν στρατό χωρίς στολή,έτοιμο και συνεπικουρούμενο από ντόπια ''ταξικά αδέλφια'',για την ώρα του χάους των ΛΕΥΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΙΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.
   Η και τα δύο μαζί -το πιθανότερον- κατά περίπτωση .Οπως χώρος και χώρα -χρόνος -αντιπερισπασμός-σκοπός.
     Υ\Γ.1. είθε ο Σταυρός του ΑΓΙΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ  να φωτίσει τους Βρετανούς και να επιλέξουν διά της εξόδου την ΛΕΥΚΗΝ ΤΑΥΤΟΤΙΚΗ τους υπόσταση.
                οταν ο πάπας πούλαγε συγχωροχάρτια και ο κρομγουελ ως άλλος πάπας πούλαγε τίτλους ευγενείας ,να αναρωτηθούν,με αναθεωρητικό πεύμα.
                Μήπως η αποκαλούμενη ''Μ.Βρετανία'' δεν ήταν ποτέ καθ ολοκληρίαν δικιά τους; Ενα απο τα τελευταία της απόνερα είναι και ο κάμερον.
            2.και το αμείλικτο ερώτημα. ΤΙΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ; Μήπως οι Σίνες , με βάση την περιοχή που καλείται κίνα;   
           
Παν Αλτζερίνος- Γρηγοράκης
    αποστρ. Λοχαγός [ΣΣΕ-77]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν