ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

¨ΦΥΓΕ ΝΙΚΟ¨

Από  τον  Σωκρατη  Τσουμελεκα 
ΣΣΕ  77


Τα  γεγονότα  πάντοτε  δίνουν   απατήσεις.  Μεμψιμοιρία με  αφορισμούς  ακολούθησε  η  δημοσιοποίηση  της  επιστολής  του  συμμαθητή  και  φίλου  Παναγιώτη  Αλτζερινου-  Γρηγορακη  προς  τον  Γραμματέα  της   Χ.Α  κ.  Ν. Μιχαλολιακο  που  αναρτήθηκε  την  01-02-16  στο  παρόν  ιστολόγιο.
Δεν  θα  αναφερθώ  στα  παλιά   γιατί  θα  δυσαρεστήσω  μερικούς  Ψευτοεθνικιστες  της  Σχολής   και  μετέπειτα  νεοαντιστασιακους  της μασχαλιαίας  Ελευθεροτυπίας  και  δημοκρατικής  κονόμας.  Τα  γεγονότα  άρχισαν  2  χρόνια  μετα  την  ορκωμοσία  μας  (1977).          Ο τότε  ο  διοικητής  Πυροβολικού του  Β΄ΣΣ  ,καθοδηγούμενος ,  από  τα  μυθεύματα τους  διεξήγαγε  πρόχειρη  εξέταση  για  τις  προσωπικές  και  ιδεολογικές  μας  σχέσεις.  Ακολούθησαν  αποστρατείες , συνεχείς  μεταθέσεις ,  δυσμενείς  εκθέσεις ,αρνήσεις  υλοποίησης    αποφάσεων  του  Διοικητικού  εφετείου  και  αλλα  ευτράπελα πλην  όμως  Δημοκρατικά.  Η ανάλυση  λεπτομερώς  των  τότε  γεγονότων  που  στιγμάτισαν  την  επαγγελματική  μας  σταδιοδρομία  είναι  φρόνιμο  να  λεχθούν  από  τους  τοτε  καλοθελητές  .
 



Όσον  αφορά  την  πολιτική  σταδιοδρομία  του κ.  Αλτζερινου  με  κάλυψε  πλήρως  το  παρακάτω  δημοσίευμα  στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ  ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ:

ΚΟΡΥΦΑΙΟ  ΣΤΕΛΕΧΟΣ  ΚΑΙ  ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ  ΤΟΥ  Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ:

"ΦΥΓΕ ΝΙΚΟ!"
 
 Βοά το "εσωτερικό" της Χρυσής Αυγής με την ανικανότητα του Νίκου Μιχαλολιάκου ως κομματάρχη, γιατί ποτέ δεν υπήρξε τίποτε περισσότερο! Οι "τοπικές" βρίσκονται σε πλήρη διάλυση, στελέχη αυτοδιαγράφονται και εναντιώνονται στις αναξιοκρατικές "επιλογές" του "Νικολάκη", ενώ, πια, τον “φτύνουν” και οι ελάχιστοι, τελευταίοι εναπομείναντες συνεργάτες του!

     Ένας από αυτούς και, μάλιστα, παιδικός του φίλος και πολιτευτής του (απο-) κόμματός του, ο κ. Π. Αλτζερίνος-Γρηγοράκης, στρατιωτικός, εμφανώς απογοητευμένος από τις «επιλογές» του «Νικολάκη», με ενυπόγραφη επιστολή του που κοινοποίησε στο διαδίκτυο. Με στρατιωτική λακωνικότητα αλλά μεστή νοημάτων διατύπωση, ένα από τα ελάχιστα σκεπτόμενα, άλλοτε, στελέχη της Χρυσής Αυγής προσπαθεί να αποτρέψει τη καταβαράθρωση του κόμματος για το οποίο ο ίδιος, μέχρι προ τινος, προσέφερε τα πάντα! Σημειωτέον δε ότι ο κ. Π. Αλτζερίνος-Γρηγοράκης υπήρξε ο μοναδικός υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Νομού Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής τον Μάιο του 2009 αποφέροντας στο κόμμα 500 ψήφους επί συνολικού ποσοστού σχεδόν 20.000 ψήφων που έλαβε, τότε, η Χρυσή Αυγή!
   Ο κ. Π. Αλτζερίνος-Γρηγοράκης, άλλοτε επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής Λάρισας, κυριολεκτικά θυσιάστηκε για το κόμμα του Μιχαλολιάκου με αυταπάρνηση και προσωπικές θυσίες, φθάνοντας σε σημείο να αντιμετωπίσει και κίνδυνο ζωής στην επαρχιακή κοινωνία όπου ζει με την οικογένειά του και όπου εγκαταλείφθηκε κυριολεκτικά αβοήθητος από το Μιχαλολιάκο και το κόμμα του.

     Παρά ταύτα, ο κ. Π. Αλτζερίνος-Γρηγοράκης, συνεχίζει αναποτελεσματικά μια απεγνωσμένη προσπάθεια επαναφοράς σε ισορροπία του άλλοτε παιδικού φίλου αγνοώντας, ασφαλώς, ότι οι εκ γενετής «ελαττωματικοί» μόνο με …νυστέρι και λοβοτομή ακινδυνοποιούνται. Αναμενόμενο, άλλωστε, αφού ο κ. Π. Αλτζερίνος-Γρηγοράκης υπήρξε στρατιωτικός  και όχι …βιολόγος.

     Στη τελευταία του έκκληση προς τον «Νικολάκη», ο κ. Π. Αλτζερίνος-Γρηγοράκης, πολύ σοφά τον προτρέπει να αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή, όπως τον προτρέπουν και πολλά άλλα στελέχη του κόμματος από όλη την Ελλάδα, από τη Θράκη ως τη Κρήτη, απευθυνόμενοι, όμως, σε «ώτα μη ακούοντα»! Ας τη προσέξουμε:
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ   ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν