ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΣΙΠΡά .ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ...ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ.[για εμάς]

ΠΑΝ. ΑΛΤΖΕΡΙΝΟΣ-ΓΡΗΓΟΑΚΗΣ
       αποστ.Λοχαγος [ΣΣΕ-77]
 Κάντε κλικ για επιλογές  Τσιπρά τώρα που πήρες φόρα από την Καισαριανή ,σίγουρα θα γίνεις ο ''γκορμπατσώφ''που θα τελειώσει τον ΣΟΒΙΕΤΙΣΜΟ που ζούμε στην προδομένη μας Πατρίδα ,από τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ του 1973.θα έλθει η στιγμή -όταν σε συναντήσει το ''ΤΡΑΙΝΟ''-που θα αναπολείς με νοσταλγία τις ανέμελες ώρες με Κου.Μου.Νι,[κουλτουρα-μαστουρα και ντατουρα] ,εκεί στο ΒΟΧ ,ΦΛΟΡΑΛ και ΝΤΟΛΤΣΕ [ΦΙΛΙΟΝ].Πάντως ,επειδή τρέχουν γρήγορα τα γεγονότα ,περίοδος ''γιελτσιν'',δεν προβλέπεται.
    Μπορεί η ΔΕΞΙΑ τώρα να είναι προδομένη και ζαλισμένη, αλλά αύτο το 35 συν ,μόλις βρει τον ΔΕΞΙΟ αρχηγό της ,γιατί δυστηχώς μετά τον Παπάγο όλοι τους ήσαν καμουφλαρισμένοι βενιζελικοί-μπενακιδες, θα φθάσει το 50 και με ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ στο χέρι.
    Πάντως ουδέν κακόν αμιγές καλού.Μας απάλλαξες Τσιπρά από τον ελληνομπενακι σαμαρα.
    Τώρα όμως αρχίζει ο αγώνας ΟΛΟΥ του Εθνικιστικού-Πατριωτικού τόξου για να απαλλαγούμε και από σένα μεσιε τσιπρά.Αλλωστε ο Μάρτης-γδάρτης -παλουκοκαύτης κλπ είναι μια ανάσα.
      
    Υ\Γ. κύριε Τσιπρά και τις πάτησες και τις βαδίζεις ανάποδα τις ΡΑΓΕΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ .Αν προσδοκάς συναντιση με την ιστορία ,να ξέρεις οτι η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΊΝΑΙ  ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν