ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Είμαστε εθνικιστές γιατί είμαστε ελεύθεροι



Οι περισσότεροι αστοί και απολίτικοι νεοέλληνες βλέπουν την ιδεολογία μας, την ιδεολογία του Λαϊκού Εθνικισμού, ως μια ιδεολογία της σειράς, μια ιδεολογία σαν όλες τις άλλες. Στο μυαλό αυτών των αξιολύπητων ανθρώπων η κοσμοθέαση του Εθνικισμού δεν είναι κάτι άλλο παρά ένας ουτοπικός και ξένος για τη πραγματικότητα τρόπος σκέψης και κρίσης. Αγνοούν παντελώς το γεγονός ότι η ...

ιδεολογία του κομμουνισμού και του μαρξισμού έχει καταρρεύσει από μόνη της, και ότι το πολιτικό-οικονομικό σύστημα του φιλελευθερισμού και του καπιταλισμού σείεται συθέμελα και σύμφωνα με προβλέψεις θα καταρρεύσει και αυτό.
Αντιθέτως το ιδεολογικό-πολιτικό σύστημα του Εθνικισμού, αν και θεωρούνταν ότι πιο φυσικό και υγιές στα αρχαία χρόνια, στη νεότερη ιστορία όπου εφαρμόστηκε πολεμήθηκε με μένος από όλα τα αντίπαλα πολιτικά στρατόπεδα. Διαφορετικά κράτη και αντίθετες (φαινομενικά) ιδεολογίες ενώθηκαν κάτω από ένα κοινό σκοπό: τη δίωξη και καταπολέμηση του Εθνικισμού με κάθε μέσο και κόστος. Και όλα αυτά για έναν απλό και απολύτως αληθές λόγο: Γιατί ο Εθνικισμός είναι η ιδεολογία της Ελευθερίας, οι Εθνικιστές είναι οι μόνοι αληθινά Ελεύθεροι. Αντιθέτως,  τους μαρξιστές και τους φιλελεύθερος μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους η απόκτηση, συντήρηση και διαχείριση του χρήματος. Ο άξονας περιστροφής των 2 αυτών πολιτικό-οικονομικών συστημάτων βασίζεται πλήρως στο χρήμα. Η οικονομία είναι το Α και το Ω για έναν καπιταλιστή και έναν κομμουνιστή, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι υπηρέτες και δούλοι του χρήματος, προς τέρψη των σιωνιστών.
Αντίθετα εμείς οι εθνικιστές είμαστε ελεύθεροι και απαλλαγμένοι από αυτό το φτηνό και κουραστικό θέμα της βέλτιστης διαχείρισης των οικονομικών πόρων. Βέβαια μια σωστά οικονομικά οργανωμένη πολιτεία και ένας άνθρωπος χωρίς χρέη είναι κάτι το επιθυμητό και το ποθητό όμως η οικονομία και το χρήμα δεν μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας όπως συμβαίνει σε έναν δεξιό ή έναν αριστερό. Ελεύθεροι από αυτό το υλικό αγαθό, απαλλαγμένοι από κάθε ατομικισμό, αφιερωνόμαστε πολύ περισσότερο σε μια καθολική, Ιερή και Απόλυτη έννοια, την έννοια του Έθνους και της Φυλής. Το χρήμα και η οικονομική θέση είναι ανθρώπινα επίκτητα δημιουργήματα, ενώ η Φυλή και το Έθνος έχουν δοθεί από τη Φύση και τη Ζωή στον άνθρωπο από τη γέννησή του και εφ'όρου ζωής.
Για αυτούς τους λόγους ακριβώς δεν είμαστε σκλαβωμένοι στο χρήμα, δεν μπορούν να μας ελέγξουν μέσω αυτού και αν μας το στερήσουν θα συνεχίσουμε όχι μόνο να ζούμε αλλά και να διεξάγουμε τον ιερό μας πολιτικό αγώνα με κάθε μέσο και τρόπο. Πραγματικά ελεύθεροι, απαλλαγμένοι από τα τεχνητά δεσμά του τούτου μάταιου κόσμου, με το βλέμμα στραμμένο στην αιωνιότητα και την αλήθεια. Αμετανόητοι Ελεύθεροι Εθνικιστές.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν