ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Το απόλυτο ξεπούλημα: Στο «σφυρί» οι φυσικές ομορφιές της Ελλάδας μας!



Το ότι η κυβέρνηση ξεπουλάει σιγά-σιγά τα πάντα σπιθαμή προς σπιθαμή, έχει γίνει πλέον αντιληπτό από τον ελληνικό λαό. Αλλά, οι αποκαλύψεις για τις προθέσεις της κυβέρνησης να πουλήσει σε τιμή ευκαιρίας ακόμα και ενεργά στρατόπεδα (χαρακτηριστική η περίπτωση της Ρόδου) ή αρχαιολογικούς-ιστορικού ενδιαφέροντος χώρους (όπως στην περίπτωση των Θερμοπυλών ή του Τύμβου του Μαραθώνα)σοκάρουν και σίγουρα καταδεικνύουν τον λόγο για τον οποίο το ΤΑΙΠΕΔ δεν παρέχει τις ακριβείς συντεταγμένες των προς ιδιωτικοποίηση εκτάσεων.
Πρόκειται για ένα «έγκλημα», που είχε ξεκινήσει από το λεγόμενο Μεσοπρόθεσμο, το οποίο ψηφίστηκε τον Ιούλιο του 2011 και προέβλεπε, αν θυμάστε, τη δυνατότητα αλλαγής χρήσης γης σε δασικές εκτάσεις, αρχαιολογικούς χώρους, ακτές κλπ. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα…
Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, στην προσπάθεια της να συμβάλλει στην ενημέρωση του ελληνικού λαού για το ξεπούλημα που επιχειρείται στη δημόσια περιουσία, χαρτογράφησε τις προς πώληση εκτάσεις, που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν