ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumplekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014

Oργή στην Μόσχα για την κυβέρνηση Σαμαρά - «Λυπούμαστε τον ελληνικό λαό»                        "ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ"
Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στη Μόσχα για την συμπεριφορά της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας που έλαβε η ΕΕ και δεν αποτελεί υπερβολή αν ειπωθεί ότι η νυν κυβέρνηση Σαμαρά είναι "καμμένη" σε ότι έχει να κάνει με τις ελληνορωσικές σχέσεις.

Κυβερνητικοί συνομιλητές του defencenet.gr στην Μόσχα μετέφεραν ένα κλίμα πικρίας και οργής γα την συμπεριφορά της Αθήνας στην οποία δεν δίνουν καν το ελαφρυντικό της οικονομικής κατάστασης και της απώλειας τη δημοσινομικής κυριαρχίας.

Δηλαδή δεν δέχονται ως δικαιολογία το ότι η Ελλλάδα ελέγχεται και τυπικά από τις δυνάμεις που πλέον στέκονται εχθρικά απέναντ στην Ρωσία, από την αρχή της ουκρανικής κρίσης.

"Δεν υπήρχε κανένας λόγος και καμία αιτία η Ελλάδα να ακολουθήσει τέτοια στάση απέναντι στον μοναδικό λαό με τον οποίο έχει ουσιαστικούς δεσμούς, όπως η Ορθοδοξία. Χώρες οι οποίες είναι πολυ λιγότερο φιλικές προς την Ρωσία, όπως η Φινλανδία απέρριψαν τις κυρώσεις και διαχώρησαν την θέση τους".