ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ENERGA, ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ: “ΠΗΡΕΣ 5000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΕΠΙΟΡΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ”. ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΦΑΕΙ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΡΟΥΤΗ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματικό “μακελειό” έγινε σήμερα το μεσημέρι στη Βουλή με τους τρεις προφυλακισμένους Χρυσαυγίτες να ξεφτυλίζουν στην κυριολεξία τον δικηγόρο της Εnerga, Μαρκογιαννάκη.
Πιο συγκεκριμένα μεταξύ άλλων κατήγγειλαν: “Πήρες 5.000 ευρώ για να υπερασπιστείς επίορκο αστυνομικό”
Στο μεταξύ είχαμε έντονο καυγά μεταξύ του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Πέτρου Τατσόπουλου στο τέλος της ομιλίας του Χρήστου Παππά.
Δεν την γλίτωσε βέβαια από το ξεμπρόστιασμα και ο Μουρούτης το δεξί χέρι του Σαμαρά.
Επίσης:
Σοβαρό φραστικό επεισόδιο, δημιουργήθηκε κατά το πέρας της ομιλίας του βουλευτή Παππά στη Βουλή. Όταν ο βουλευτής της Χ.Α αποκάλεσε άθλιους τους βουλευτές της ΝΔ, ο πρόεδρος της Βουλής, ζήτησε να διαγραφεί η φράση. Ακολούθησε έκρηξη του Χρ. Παππά.
Περιέγραψε περιστατικό το οποίο αποτελεί ηθική οδύνη για τον κ.Μαρκογιανάκη: “Δεν είσαι άξιος και δεν έχεις το ηθικό βάρος να μιλάς εσύ και να διαγράφεις. Εσύ που ήσουν δικηγόρος αστυνομικού που τα έπαιρνε απο Πακιστανούς. Κι όταν ο αδερφός του Νίκου Μιχαλολιάκου, δικηγόρος Τάκης Μιχαλόλιας, σου είπε “ρε καραγκιόζη τι κάνεις;”, γύρισες και του είπες: “Ρε Τάκη για το μεροκαματάκι!”.
Ακολούθησαν φωνές από τα έδρανα των βουλευτών της Χ.Α και οι φράσεις “αλήτες, μεροκαματάκηδες”




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν