ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumplekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

ΚΟΥΚΟΥΛΑ” ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ! ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑ…
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣΚανένας περιοριστικός όρος δεν επιβλήθηκε στους συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου οι οποίοι απολογήθηκαν στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. papakwnstantinou-syggeneis-660_2_0

Κατηγορούμενοι για ηθική αυτουργία στις πράξεις του πρώην υπουργού είναι η Ελένη Παπακωνσταντίνου, ο σύζυγός της Συμεών Σικιαρίδης καθώς και ο Ανδρέας Ροσσώνης, σύζυγος της άλλης εξαδέλφης του Γ. Παπακωνσταντίνου, Μαρίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις απολογίες τους αρνήθηκαν την κατηγορία που αντιμετωπίζουν και υποστήριξαν ότι δεν είχαν κανένα λόγο να ζητήσουν από τον εξάδελφό τους και πρώην υπουργό να διαγράψει τα ονόματα τους από τη λίστα Λαγκάρντ αφού οι καταθέσεις τους είναι νόμιμες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες απολογήθηκε για την ίδια υπόθεση ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 30.000 ευρώ και υποχρεωτική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Αυτό κι αν είναι φιάσκο και “κουκούλωμα”. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο άνθρωπος που οδήγησε στην αυτοκτονία χιλιάδες Έλληνες με τα επαίσχυντα μέτρα που πήρε, ο πολιτικός που “κουκούλωσε” τη λίστα Λαγκάρντ ζημιώνοντας με εκατομμύρια ευρώ το ελληνικό δημόσιο απολογήθηκε σήμερα κάτω απο άκρα μυστικότητα στον… ειδικό ανακριτή Ιωσήφ Τσαλαγανίδη και κατηγορείται για δύο κακουργήματα και ένα πλημμελημα. Ο ποπάυ της πολιτικής αφέθηκε ελέυθερος με χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ και την υποχρέωση να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής!!!