ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

META TO BINTEO MΠΑΛΤΑΚΟΥ ΤΙ ;    ΠΑΝ.ΑΛΤΖΕΡΙΝΟΣ-ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ 
      αποστρ.Λοχαγός[ ΣΣΕ-77]


   Εχεις κ.Κασιδιάρη το έκπληκτικό ταλέντο να γυρίζεις το παιγχνίδι στήν πλέον κρίσιμη στιγμή.Τότε με το χαστούκι σταθεροποίησες τα ποσοστά.Τώρα με το βίντεο Μπαλτάκου απορύθμισες όλο το πολιτικό κατεστημένο.Μέχρις έδώ καλά ,κάλλιστα.Τώρα όμως πρέπει να άναλάβει φανερή δράση ο Αρχηγός.Λόγω της σπουδαιότητος του ,άπαιτείται συνολική διαχείρηση από αύτόν.
   Από τήν στιγμή που λέτε ''τα σύκα-σύκα και την σκάφη -σκάφη''[σωστά] πρέπει να βάλετε και την μπουγάδα.Το πρώτο βιντεο [2\4ου] ήταν η ''πρόπλυση''.Σύμφωνα με ρητές και έπαναλαμβανόμενες διαβεβαιώσεις των Παναγιώταρου-Κασιδιάρη ότι ύπάρχουν και άλλα βιντεο άλλά και ήχητικά,άναμένουμε όλοι μας την τελική μπουγάδα.
   1]Πρώτη εύκαιρεία 11 ΑΠΡΙΛ με Μέρκελ στην Αθήνα. Πέρασε.  (υπάρχει σχετικό αρθρο μου ΕΔΩ )  
 2] Δεύτερη εύκαιρεία μπορεί να είναι 12 ΜΑΙΟΥ ημέρα Δευτέρα ,η μέρα των παπαγάλων,οπου ΜΕGA-STAR με τους κορυφαίους του είδους να αυτογελοιοποιούνται στα μάτια του Ελληνικού Λαού αντάμα με τα ....συνταγματικά τους φιλαράκια ,πέντε ημέρες πρίν τις πρώτες έκλογές .Το τσουνάμι θα είναι τέτοιο που θα τους καταπιεί από μόνο του και στις εύρωεκλογές,και αυτό θα συνεχίζει ,μέχρι να συναντήσει την ημερομηνία των Εθνικών εκλογών. Δεν πέρασε.
   3] Τρίτη ευκαιρεία [υπο προυποθέσεις] 29ΜΑΙΟΥ η αποφράς ημέρα .Ησημειολογία αγαπά τον Εθνικισμό μετατρέποντας το  
 ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ σε ΕΑΛΩ Η ΧΟΥΝΤΑ.  Δεν πέρασε.
     Εαν τώρα παρέλθουν και οι ημερομηνίες και ο κρίσιμος χρόνος ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ, τότε ο ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ θα  εχει μεταλαχθεί σε ''επαναστατικό''ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟ.
     
    Υ\Γ. Είθε οι ημερομηνίες να είναι παραγωγικές ,οπότε το κείμενο και ατυχές και άκαιρον