ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Νομίσατε ότι θα καταργηθεί ο "Οργανισμός για την Αποξήρανση της Λίμνης Κωπαϊδας"; Αμ, δε!



Η  λίμνη Κωπαϊδα βρίσκεται στη Στερεά Ελλάδα. Τον Κώστα Μπακογιάννη που είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά, εδώ στο taxalia, επομένως δεν έχουμε άποψη, ούτε θετική, ούτε αρνητική, για το παιδί.

Αλλά το δελτίο τύπου που λάβαμε, παραπέμπει στους πιό βαρετούς παλιομοδίτες πολιτικούς, κάτι τύπους δηλαδή σαν τον Σίμο Δανιηλίδη, τον Γεράσιμο Γιακουμάτο κι άλλους παλαιολιθικούς πολιτικούς...
της δεκαετίας του ΄50, που έχει σκυλοβαρεθεί ο κόσμος και δεν λένε να ξεγαντζωθούν απ΄τη ρημάδα την καρέκλα της εξουσίας.

Γράφει ο Κώστας Μπακογιάννης και ..επαίρεται "κλείνοντας το μάτι" στους δυνητικούς ψηφοφόρους, ότι, κατόπιν ενεργειών του, έγινε το "ρουσφετάκι" που του ζήτησαν, δηλαδή,
"μετατέθηκε ο χρόνος κατάργησης του Οργανισμού για την 30η Σεπτεμβρίου 2014",
και
"Για το θέμα του προσωπικού, λάβαμε τη διαβεβαίωση πως, εκτός από τα 4 άτομα που μετατάσσονται αυτόματα, οι υπόλοιποι θα διατεθούν στην Περιφέρεια στο πλαίσιο της διαδικασίας της διαθεσιμότητας (εντός μηνός από την κατάργηση του Οργανισμού)".

Καραμπινάτη δεκαετία ΄50 λοιπόν...Όλα για την καρέκλα 4 δημοσίων υπαλλήλων. Θεσούλα απ΄το δημόσιο να μη χαθεί κι ας πληρώνουν οι φορολογούμενοι για υποθέσεις που ανάγονται στο 1953.

Θλιβερό. Απλά θλιβερό.

ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν