ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ


Διαβαζουμε   στον  τυπο : Νωρίς το πρωί, η σύντροφος του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.370 γραμμαρίων.Η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα γέννησε στο μαιευτήριο «ΙΑΣΩ» με καισαρική τομή. Αυτό είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, που έχει αποκτήσει ένα ακόμη αγοράκι, δυόμιση ετών σήμερα.
….συνέχεια   σε  άλλο  φύλλο : Σε ένα μονόκλινο δωμάτιο του 8ου ορόφου στου ιδιωτικού μαιευτηρίου ΙΑΣΩ βρίσκεται η σύντροφος του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα, κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα με το νεογέννητο δευτερότοκο υιό της οικογένειας

.Μάλιστα εκπρόσωποι της διοίκησης του μαιευτηρίου, διευκρίνισαν στο protothema.gr ότι το δωμάτιο παραχωρήθηκε από το ΙΑΣΩ ΔΩΡΕΑΝ στην κυρία Μπαζιάνα.
"Δεν θα μπορούσε να μην γίνει αυτή η αναβάθμιση δωματίου για την διευκόλυνση της συντρόφου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης", ανέφεραν χαρακτηριστικά.

…..το πρωτο του παιδι  (18-05-10 http://betghetto.com/) : Σε σουίτα 14.000 ευρώ γεννήθηκε ο γιός του Τσίπρα Στην καλύτερη και την ακριβότερη σουίτα του ιδιωτικού μαιευτηρίου ΙΑΣΩ ήρθε στον κόσμο ο γιός του Προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα και της συντρόφου του Περιστέρας.

Ο κ. Τσίπρας, επέλεξε για την γέννηση του πρώτου του παιδιού την σουίτα Νο 805 και το γειτονικό δωμάτιο 806 του 8ου ορόφου του ΙΑΣΩ.
Το κόστος χωρίς την αμοιβή του γιατρού είναι όπως ορίζεται από τον τιμοκατάλογο του μαιευτηρίου περίπου 14.000 ευρώ! Σε αυτά συνήθως δεν
συμπεριλαμβάνεται η αμοιβή του γιατρού.

Είναι προφανώς διακίωμα του κάθε πολίτη, εφόσον έχει τα χρήματα να επιλέγει το που θα τα ξοδέψει. Ειδικά όταν πρόκειται για στιγμές σαν την γέννηση του παιδιού του. Αρα, κανείς δεν μπορεί να κατακρίνει γι' αυτό τον κ. Τσίπρα.

'Ομως το ποσό που δαπανήθηκε ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και τις ετήσιες αποδοχές ενός απλού εργαζομένου σαν αυτούς που δίπλα τους θα διαδηλώσει στην απεργία της Πέμπτης ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ φωνάζοντας συνθήματα κατά της λιτότητας....

ΙΑΣΩ : Στον Όμιλο ΙΑΣΩ έχουμε σύγχρονη αντίληψη για την υγεία. Στις κλινικές του Ομίλου καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα διαγνωστικών, θεραπευτικών και ερευνητικών υπηρεσιών. (  από  την  σελίδα  του  ομίλου)
Διαβάζουμε   σε  φόρουμ(http://forum.eimaimama.gr/t3751-topic)  : Καλημέρα!!! Γέννησα στο Ιασώ με καισαρική. Σε τρίκλινο δωμάτιο η ταρίφα είναι 2200 για καισαρική και 2000 για φυσιολογικό αν θυμάμαι καλά. Συνολικά μου πήγε 3000 ευρώ γιατί χρειάστηκα επείγουσες εξετάσεις. Την αμοιβή του γιατρού την κανονίζεται μεταξύ σας. Για να είμαι όμως ειλικρινής δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη από τις μαίες εκεί εκτός από 3 κοπέλες οι υπόλοιπες ήταν απλά για χαστούκια!!!! Μην τα θυμάμαι και συγχίζομαι χρονιάρα μερα!!!!
Βέβαια επειδή ο γιατρός μου είναι σούπερ θα τον ακολουθήσω και στο 2ο παιδάκι όταν έρθει με το καλό
Στον  όμιλο   Ιασω  θα  στείλει  ο  αγωνιστής  και  συνοδοιπόρος  των  φτωχών  Τσιπρααααας ,    ΜΑ@@@@@@@   Έλληνα,   τους  καρκινοπαθείς   και  μάλιστα  σε  μονοκλινη    ΣΟΥΙΤΑ
ΕΤΣΙ   ΑΠΛΑ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΞΕΧΝΑΜΕ  ΟΤΙ  ΟΛΟΙ  ΕΙΝΑΙ  Λ@@@@@@@@@   ΤΟΥ   ΚΕΡΑΤΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν