ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

ΠΑΡΤΑ ΚΟΡΟΪΔΟ...! Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ...!!!


ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ...;;;


[Καλοβολεμένοι αστοί που έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα και μα@@κίζονται... Άνθρωποι που έρχονται για διακοπές στην Ελλάδα αφού την ξεζούμισαν πρώτα με τους Ολυμπιακούς αγώνες...]

Ενα ακόμη απτό δείγμα της πολιτικής του τοποθέτησης έδωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, γιός του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, παρακολουθώντας την περασμένη Πέμπτη από κοντά, την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Ομονοίας.


Οπως αποκαλύπτει το nocomments.gr ο βαθύπλουτος κληρονόμος, φοιτητής του Harvard βρισκόταν ακριβώς κάτω από την εξέδρα που μιλούσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, δίπλα στη σκηνή μαζί με τρεις φίλους του και μια νεαρή φίλη του.

Οπως σημειώνεται, ήταν ντυμένος απλά με βερμούδα και μαύρο μπλουζάκι, παρακολούθησε με όλη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και πολλές φορές δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του χειροκροτώντας.

Ο νεαρός φοιτητής Οικονομικών η στάση του οποίου απαπέναντι στο Μνημόνιο καταγράφηκε για πρώτη φορά πέρυσι το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του κινήματος των αγανακτισμένων στην πλατεία Συντάγματος χειροκρότησε με πάθος όταν στο τέλος της ομιλίας ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίαζε μέλη ξένων αριστερών οργανώσεων ή κομμάτων και ειδικά όταν αναφέρθηκε στο κίνημα «Occupy Wall Street», που οποίου είναι φανατικός υποστηρικτής.

O Παναγιώτης Αγγελόπουλος παρά το γεγονός ότι είχε διακριτική παρουσία, κάποιοι τον αναγνώρισαν και έσπευσαν να του μιλήσουν. Οταν κάποιοι άρχισαν να τον συγχαίρουν για τις πολιτικές του τοποθετήσεις εκείνος τους ευχαρίστησε αλλά φαινόταν ξεκάθαρα η αμηχανία του και ευγενικά σταματούσε την κουβέντα συνεχίζοντας να παρακολουθεί την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Η εμφάνισή του αυτή έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά το τελευταίο του άρθρο, όπου στην ουσία εξέφραζε την πολιτική του υποστήριξη στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. dexiextrem.blogspot.gr