ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Αυτός ο μπάσταρδος φταίει που θα μείνουν χωρίς μισθά οι αγνοί Συριζαίοι που διορίσθηκαν στο Δημόσιο(ΛΙΣΤΑ)



Ποιος δεν θυμάται τις χιλιοτραγουδισμένες ορδές των μουτζαχεντίν πρασινοφρουρών που διοριζόντουσαν κατά ριπάς στο πρόστυχο δημόσιο;
Ποιος μπορεί να ξεχάσει το γαλάζιο όργιο προσλήψεων της κυβέρνησης Καραμανλή τότε που όλος ο κατιμάς του κομματικού μηχανισμού χώθηκε ακόμη και από τις μπουκαπόρτες στο Δημόσιο με την υστερία που οι λαθρομετανάστες προσπαθούν να τρυπώσουν στα αμπάρια των πλοίων.
Οσο για την σπουδή με την οποία διορίζει συγγενείς, φίλους και κομματικά στελέχη στο Δημόσιο η σημερινή κυβέρνηση, ο Αλέξης Τσίπρας τα άκουσε ακόμη και στην Ευρωβουλή από τον Φέρχοφσταντ. Γίναμε ρεζίλι των κουτόφραγκων αλλά συνεχίζουμε ακάθεκτοι (VIDEO).
Ο αντιμνημονιακός Λαφαζάνης δε, έδωσε το καλό παράδειγμα με τον Τσοτσορό που διεκδικούσε για τον εαυτό του 280.000 ευρώ ετησίως!
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, την ίδια στιγμή η ανεκδιήγητη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χαρίζει τα θαλασσοδάνεια εκδοτών και καναλαρχών (μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ) δίνοντας συμψηφιστική διαφήμιση.
Ερχεται λοιπόν ο μπάσταρδος ο Σόιμπλε και κάνει ότι περνάει από το χέρι του να ανατινάξει την συμφωνία με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ευρά οι συγγενείς, φίλοι και τα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν προστεθεί στους πράσινους και γαλάζιους φρουρούς του κομματικού κράτους.
Για όλα φταίει ο πούστης ο Σόιμπλες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν