ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα από τα παλιά ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

επαφη στο FACEBOOK : Sokrates Tsoumelekas

Twitter : sokrates tsoumelekas


Χωρίς διαφημίσεις και κέρδος. Γράψτε τις σκέψεις σας και θα αναρτηθούν επώνυμα

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

"Πόθεν" η κυβερνητική αισιοδοξία για εκλογή ΠτΔ; - Στο "πόθεν έσχες" ηγετικού στελέχους της αντιπολίτευσης...



cebcceaccebdcf84ceb5cf88ceb5-cf80cebfceb9e1bdb9cf82Που οφείλεται η αισιοδοξία που εκφράζεται ξαφνικά τις τελευταίες ημέρες από κυβερνητικά στελέχη όπως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας ή ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης για "Σίγουρη εκλογή προέδρου Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή";
Ισως η απάντηση να βρίσκεται σε ένα ανέκδοτο που κυκλοφορεί σύμφωνα με το οποίο "Το νέο πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν θα τον εκλέξει η Βουλή αλλά το ... ΣΔΟΕ".
Και το οποίο συνοδεύεται από την φημολογία ότι η υπόθεση με την αποκάλυψη των εκατομμυρίων ευρώ από παράνομες προμήθειες οπλικών συστημάτων σε λογαριασμούς εξωχώριων εταιρειών, του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, ήταν απλά η προειδοποίηση σε έτερο ηγετικό στέλεχος κόμματος το οποίο είναι εντός της Βουλής - αντίθετα με το ΛΑΟΣ που ήταν εκτός Βουλής και η ... παρά λίγο επανένταξη του Γ.Καρατζαφέρη στη ΝΔ, έμεινε στο "παραλίγο"...
Συνεπώς, λοιπόν, το "κάψιμό" του ήταν ανέξοδο.
Το θέμα είναι ότι από την στάση του κόμματος αυτού στο οποίο ανήκει το ηγετικό στέλεχος που έχει "εγκλωβιστεί" θα καθοριστεί το αν θα εκλεγεί πρόεδρος Δημοκρατίας.
Αυτή λοιπόν η "προειδοποίηση" προς το ηγετικό στέλεχος, συνοδευόταν από ονόματα εξωχώριων εταιρειών και αριθμούς λογαριασμών του ιδίου, "φορτωμένων" με επίσης, πολλά-πολλά εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα από τις ίδιες γαλλικές πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν